Jobba hos oss

Är du beredd på ett meningsfullt arbete?  

Ditt säkerhetstänk i kombination med kompetenserna; pålitlig, trovärdig och engagerad gör att du kan kalla dig en ”Preventare”. Vi arbetar förebyggande med syfte att skydda människa, miljö och egendom. Det vi arbetar för kallas arbetsplatssäkerhet – vi vill att alla människor ska känna sig trygga på jobbet.

Våra ”Preventare” uppskattar att arbetet är socialt och lärorikt. Dagligen träffar de människor från flertalet yrkeskategorier vilket gör att de ständigt får med sig nya insikter från säkerhetsbranschen. Det som gör att våra medarbetare trivs är framförallt att den fina gemenskap som finns i arbetsgruppen präglad av humor och respekt för varandra.


Vilken roll passar dig?

Väktare
HSE (hälsa, säkerhet och miljö)
Instruktör och övningsledare
Säkerhetsvakt

Möt våra medarbetare

”Under min tid på Prevent har jag arbetat både som säkerhetsvakt och utvecklat mig inom HSE. Mitt intresse och engagemang har verkligen fångats upp”

Rickard Hagward

”Som skyddsombud arbetar jag tillsammans med Prevent för att uppnå en god arbetsmiljö. Jag ser över fysiska risker likaså trivselfrågor. Jag bevakar att vi uppfyller kraven i arbetsmiljölagen”.

Eva Andersson

”Som stationär väktare får jag ta del av den positiva stämning som finns ute hos våra kunder, jag gillar att möta människor och vara social!

Susanne Köhler

Har du ”Preventandan”?

Har du vad som krävs för att bli en av oss?


LEDIGA TJÄNSTER

Din arbetsplats

Som medarbetare på Prevent är du alltid steget före. Ditt säkerhetstänk bidrar till att dina medmänniskor efter en arbetsdag kan komma hem oskadda till nära och kära. Du är med och förhindrar att det ofattbara händer.

arrow_forwardMer om vår kultur